ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διατροφή

Το σχολείο προσφέρει σε όλα τα παιδιά πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό. Το διαιτολόγιο διαμορφώνεται από την παιδίατρο και καλύπτει διάστημα ενός μηνός. Τα φαγητά μαγειρεύονται μέσα στο χώρο του σχολείου, την ίδια μέρα, από μάγειρα, με πιστοποίηση.

Ιατρική Παρακολούθηση

Η παιδίατρος που συνεργαζόμαστε επισκέπτεται το Σταθμό μια φορά το μήνα, ασκεί επίβλεψη στα παιδιά (νήπια και βρέφη) και ενημερώνει τις καρτέλες υγείας. Επίσης, δύο φορές το χρόνο γίνεται επίσκεψη οδοντιάτρου, ο οποίος ενημερώνει τα παιδιά για την υγιεινή του στόματος και τα εξετάζει.

Παιδοψυχολόγος

Η παιδοψυχολόγος που συνεργαζόμαστε έρχεται σε επαφή με τους παιδαγωγούς για την καλύτερη προσαρμογή των παιδιών, καθώς και τη διεξαγωγή των καθημερινών δραστηριοτήτων και ενημερώνει τη Διεύθυνση. Επίσης, κάθε τρίμηνο πραγματοποιούνται ομιλίες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου με θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Ενημέρωση Γονέων

Τακτική ενημέρωση γονέων ομαδικά ​(ανά τρίμηνο) ή ατομικά από τις παιδαγωγούς - νηπιαγωγούς των τμημάτων, καθώς και Ημερήσιο Ενημερωτικό Φυλλάδιο Γονέων που τους ενημερώνει για ό,τι έχει συμβεί μέσα στο σχολείο.

Μεταφορά – Σχολικό Λεωφορείο

Η μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία, από επαγγελματία οδηγό και πάντα με την παρουσία συνοδού.

Παιδαγωγική Σύμβουλος

Συνεργασία με σύμβουλο παιδαγωγικού έργου, υπεύθυνη για τη δημιουργία και εκπόνηση παιδαγωγικών προγραμμάτων και συμβουλευτική επιμόρφωση των παιδαγωγών.

Λογοθεραπεία - Τεστ Σχολικής Ετοιμότητας

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο χώρο του σχολείου λογοπαιδική ανίχνευση σε παιδιά άνω των 3 ετών και στα νήπια το Τεστ Σχολικής Ετοιμότητας Αθηνά, από εξιδεικευμένο προσωπικό του Κέντρου που συνεργαζόμαστε.

  Σχολική Εφημερίδα

Το σχολείο μας κάθε δίμηνο εκδίδει τη δική του Σχολική Εφημερίδα, το «Τυπάκι». Όλοι μαζί, Διεύθυνση, Παιδαγωγοί και Εξωσχολικοί Συνεργάτες, συνεργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε μια εφημερίδα στην οποία μπορείτε να απολαύσετε συνεντεύξεις των παιδιών σας, ενημερωτικά άρθρα, να μάθετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της κάθε τάξης, τις συνολικές δραστηριότητες και πολλά άλλα.Ετήσια Παρουσίαση Παιδαγωγικών Δραστηριοτήτων και Σχεδίων Εργασίας
Εκδρομές, Επισκέψεις, Παρακολούθηση Θεατρικών Παραστάσεων & Βιωματικών Εργαστηρίων